مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن
به گزارش ایپتن، نکته: اگر دوست داشته باشید می توانید در این مرحله قسمت داخلی بادمجان ها را هم ساطوری کنید و به مواد بیفزایید.
بعد از اینکه مواد خوب باهم تفت خوردند، زرشک و نیمی از کره را اضافه و نمک مواد را تنظیم کنید. طعم مایه داخل دلمه را بچشید و اگر به اندازه کافی مزه دار نبود به آن کمی رب یا نمک اضافه کنید.
در دستور پخت دلمه بادمجان تبریزی از گوشت قرمز استفاده شده است. اما اگر دوست داشته باشید می توانید به جای آن از سویا استفاده کنید تا یک غذای کاملا گیاهی داشته باشید.
از زمان های بسیار دور در خاورمیانه از انواع صیفی جات مانند بادمجان، گوجه فرنگی، کدو و کلم و همچنین برگ درخت انگور یا برگ مو، برای پختن دلمه استفاده می شده است. اما جالب است بدانید که این ها تنها مواد رایج برای پختن دلمه نبوده اند. مثلا در قرن هفدهم میلادی که اولین دلمه ها در ایران تهیه می شده، از خیار، پیاز و حتی سیب هم برای دلمه استفاده می کرده اند.
دلمه علاوه بر ایران در دیگر کشورهای خاورمیانه مثل ترکیه هم تهیه می شود. اساسا نام دلمه ریشه ترکی دارد و از واژه دولمک به معنی پر کردن گرفته شده است.
منبع مقاله: طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی با تمام ریزه کاری ها برای خوشمزه شدن