طرز تهیه ساندویچ رست بیف به سبک ساندویچی های قدیمی و ارمنی
به گزارش ایپتن، خیلی از ما طعم ساندویچ رست بیف را تنها در رستوران ها امتحان نموده ایم و از روش درست کردن این در خانه چیزی نمی دانیم. ساندویچ رست بیف یکی از لذیذترین و محبوب ترین ساندویچ ها در جهان است در ایران ساندویچ رست بیف ارمنی از همه محبوب تر است و به طور معمول گوشت گوساله درست می گردد. در این مقاله از در طرز تهیه ساندویچ رست بیف مجلسی به روش رستورانی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ رست بیف ارمنی
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
گوشت گوساله | 350 گرم |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد میانه |
قارچ | 250 گرم |
سس فرانسوی (یا سس دلخواه) | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
پودر آویشن، ادویه کاری و رزماری | به مقدار دلخواه |
پنیر ورقه ای چدار | به مقدار لازم |
نان باگت | به تعداد افراد |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت ساندویچ رست بیف: 45 دقیقه
مقدار کالری در 1 عدد ساندویچ رست بیف: حدود 500 کیلوکالری
مراحل طرز تهیه ساندویچ رست بیف پنیری (روش اول)
ساندویچ رست بیف با گوشت گوساله به روش های مختلف تهیه و سرو می گردد. این ساندویچ را به آسانی می توانید در خانه تهیه کنید. در ادامه مراحل طرز تهیه ساندویچ رست بیف خانگی را به ترتیب زیر دنبال کنید.
مرحله اول: گوشت را تفت دهید
در ابتدا گوشت گوساله را بشویید و با یک چاقوی تیز، روی تخته آشپزخانه، گوشت را به صورت نوارهای باریک خرد کنید. سعی کنید همه نوارهای گوشت، یک مقدار باشند. سپس در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. روغن که داغ شد، نوارهای گوشت را در آن بریزید و تفت دهید تا رنگ آنها به سفید، تغییر کند.
در صورت تمایل می توانید گوشت گوساله و انواع روغن سرخ کردنی را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله دوم: پیاز را به گوشت اضافه کنید
در فاصله ای که گوشت در حال تفت خوردن است، پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. گوشت ها که تفت خوردند، پیازها را اضافه کنید و مقداری با گوشت تفت دهید. سپس ادویه ها شامل پودر کاری، پودر آویشن، فلفل سیاه و رزماری را اضافه کنید و تفت دهید.
برای خرید انواع ادویه معطر غذا و پیاز داغ آماده می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله سوم: گوشت را بپزید
در این مرحله، به مقدار 1 لیوان فرانسوی دسته دار آب جوش در تابه بریزید. درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا نوارهای گوشت به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند و عصاره گوشت، کشیده گردد.
مرحله چهارم: قارچ را سرخ کنید
در زمان پخت گوشت ، قارچ ها را بشویید و به صورت اسلایسی باریک خرد کنید. در یک تابه دیگر، کمی روغن بریزید و وقتی کاملا داغ شد، قارچ ها را در آن بریزید. آبلیمو را اضافه کنید تا رنگ قارچ ها سیاه نگردد.
قارچ ها را روی حرارت میانه رو به بالا تفت دهید تا آب آنها بخار شده و سرخ شوند. سپس شعله را خاموش کنید و قارچ ها را کنار بگذارید.
آبلیموی و قارچ را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله پنجم: مواد ساندویچ رست بیف را آماده کنید
بعد از اینکه گوشت ها پختند، شعله گاز را خاموش کنید. گوشت ها را از آب آن خارج کنید و در تابه قارچ ها بریزید و با هم تفت دهید تا کمی سرخ شوند. نمک را هم اضافه کنید. مواد که تفت خوردند و طعم ها یکدست شد، شعله را خاموش کنید. نان های باگت را با چاقو باز نموده و خمیر داخل آن را جدا کنید یا فشار دهید تا بین ساندویچ باز گردد.
انواع نان از جمله نان باگت را به روش های حضوری و اینترنتی می توانید از فروشگاه های زنجیره ای بخرید.
مرحله ششم: مواد را در ساندویچ بگذارید
سپس سس فرانسوی () یا سس دلخواه خود را روی لایه داخلی نان بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. گوشت تفت داده شده و قارچ را در نان ساندویچ بریزید. در آخر ورقه های پنیر را هم اضافه کنید. ساندویچ ها را که پر کردید، روی آنها را فویل آلومینیومی نازک بپیچید تا کاملا ساندویچ ها را بپوشاند.
برای انواع سس و انواع پنیر پخت و پز می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله آخر: ساندویچ های رست بیف را حرارت دهید
در آخر، ساندویچ های رست بیف را برای 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید تا پنیر داخل ساندویچ ذوب گردد. اگر به فر در دسترس ندارید می توانید ساندویچ ها را در توستر یا حتی تابه با درب بسته و روی حرارت بگذارید. سپس ساندویچ ها را بیرون بیاورید. فویل را باز نموده و ساندویچ رست بیف را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ رست بیف
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
گوشت راسته گوساله | 300 گرم |
قارچ | 6 عدد |
خامه صبحانه | 40 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوری) |
شیر | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
آرد سفید | 1 قاشق چای خوری |
پنیر پیتزا | 50 گرم (3 قاشق غذاخوری) |
پنیر گودا | 2 ورقه |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
پودر سیر | به مقدار لازم |
نان باگت و خیارشور | برای سرو ساندویچ رست بیف |
رزماری | 2 شاخه |
مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 2 ساعت
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت ساندویچ رست بیف: 30 دقیقه
مراحل طرز تهیه ساندویچ رست بیف ریش ریش (روش دوم)
در ادامه یک روش متداول دیگر برای طرز تهیه ساندویچ رست بیف با گوشت گوساله را به شما آموزش خواهیم داد.
مرحله اول: گوشت را با ادویه ها طعم دار کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه ساندویچ رست بیف با سس قارچ، باید گوشت راسته گوساله را در یک کاسه قرار دهید و مقداری روغن زیتون، رزماری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به آن بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.
با دستکش بک بار مصرف، گوشت را با ادویه ها و موادی که به آن اضافه کردید، به خوبی ماساژ دهید تا طعم دار گردد. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را برای مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم: گوشت را گریل کنید
برای گریل کردن گوشت، یک تابه گریل روی گاز قرار دهید و سطح آن را با کمی روغن چرب کنید. گوشت را بعد از طعم دار شدن، در تابه بگذارید و اجازه دهید یک طرف گوشت کاملا پخته گردد. سپس گوشت را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته گردد.
می توانید درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا با بخار خودش، پخته گردد یا 1 لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
مرحله سوم: مواد سس قارچ را تفت دهید
بعد از اینکه گوشت پخته شد، آن را ریش ریش کنید و در صورت احتیاج کمی دیگر در همان ماهیتابه تفت دهید. در این فاصله، را درست کنید. برای این کار، قارچ ها را بشویید و به صورت اسلایسی خرد کنید.
سپس قارچ ها را در یک تابه جدا، با مقداری روغن سرخ کنید. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خام آن از بین برود. در نهایت شیر را به قارچ و آرد اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید.
آرد گندم و شیر را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله چهارم: سس قارچ را درست کنید
شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید. مواد را آن قدر هم بزنید که کاملا یکدست و غلیظ شوند. سپس خامه، پنیر پیتزا و پنیر گودا را به آن اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به سس بزنید و خوب هم بزنید تا پنیرها کاملا ذوب شوند. مراقب باشید که در این مدت مدام مواد را هم بزنید تا ته نگیرند. سپس شعله را خاموش کنید.
برای خرید خامه صبحانه می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله آخر: ساندویچ رست بیف را سرو کنید
در آخر، نان همبرگر یا نان باگت را باز کنید. مقداری از سس قارچ را روی نان بریزید. سپس روی سس، گوشت گریل شده و گوجه فرنگی، خیار شور () و کاهوی خرد شده قرار دهید. ساندویچ رست بیف را به صورت گرم سرو کنید.
خیارشور را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه ساندویچ رست بیف
- ساندویچ رست بیف را می توانید با انواع سس، انواع پنیر و سبزیجاتی مثل کاهو، گوجه فرنگی، گشنیز خرد شده، چیپس خلالی و خیارشور سرو کنید.
- اگر ساندویچ رست بیفت پنیری درست می کنید، یا باید پنیر را قبل از قرار دادن در ساندویچ، در مایکروفر یا روی گاز، ذوب کنید یا بعد از قرار دادن در ساندویچ، در فر، توستر یا تابه، آن را حرارت دهید چون پنیرهای پخت و پز در حالت عادی سفت هستند و با حرارت، ذوب می شوند.
- در صورتی که ساندویچ رست بیف با پنیر، را در فر یا تابه می گذارید تا پنیر داخل آن ذوب گردد، حتما دور ساندویچ را فویل آلومینیومی بپیچید تا نان ساندویچ خشک نگردد.
- در طرز تهیه ساندویچ رست بیف مجلسی، اگر ساندویچ را در فر می گذارید، بهتر است در آن، خیارشور، کاهو و گوجه فرنگی نگذارید چون آب پس می دهند و نان ساندویچ تان شل و وارفته می گردد.
- طرز تهیه ساندویچ رست چیکن با روش درست کردن رست بیف فرق دارد ولی از آنجایی که ساندویچ رست چیکن را به روش های مختلف می توان تهیه کرد، برای طرز تهیه ساندویچ رست بیف با مرغ، به جای گوشت گوساله، از سینه مرغ می توانید بهره ببرید و مراحل بالا را دنبال کنید.
- بهتر است برای تهیه ساندویچ رست بیف از گوشت گوساله بهره ببرید. درست کردن ساندویچ رست بیف با گوشت گوسفند به خاطر چربی زیاد آن چندان مرسوم نیست.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن ساندویچ رست بیف خانگی
سس ساندویچ رست بیف چیست؟
برای سرو ساندویچ رست بیف، از ساندویچ مثل سس مایونز، سس فرانسوی و … یا سس پنیر و خامه بهره ببرید. اگر می خواهید سس ساندویچ شما رژیمی باشد، می توانید انواع سس های رژیمی در آن به کار ببرید.
ساندویچ رست بیف با چه گوشتی درست می گردد؟
برای تهیه این ساندویچ، باید از گوشت گوساله بدون استخوان بهره ببرید.
منبع: افق کوروش