رستوران های گیاهی در توکیو؛ یک بشقاب غذای سالم بخورید!
به گزارش ایپتن، توکیو در شرق جزیره هنشوی ژاپن واقع شده است و به علت جمعیت زیاد و وجود اقلیم های مختلف در این کشور، تنوع غذایی زیادی دارد. بیشتر مردم توکیو علاقه زیادی به خوردن غذاهای گیاهی ندارند ولی عده ای هم هستند که گیاه خوارند. بعلاوه این کشور به علت طبیعت زیبا، جشنواره های متنوع و جاذبه های دیدنی مقصد بسیاری از گردشگران در طول سال است. میان گردشگران افراد زیادی وجود دارند که گیاه خوار هستند و یا به خوردن غذاهای گیاهی علاقه دارند. رستوران های گیاهی در توکیو با سرآشپزهای ماهر، انواع غذاهای گیاهی را به بازدیدکنندگان عرضه می نماید که طعم ومزه بی نظیری دارد. خواندن ادامه این مقاله را از دست ندهید؛ زیرا تعدادی از برترین رستوران های وگن در توکیو را به شما معرفی می کنیم.

فرصت رزرو بلیط هواپیما از خبرنگاران را از دست ندید
Takadanobaba
یکی از برترین رستوران های گیاهی در توکیو Takadanobaba نام دارد. این رستوران مجذوب نماینده همبرگرهایی با طعم بی نظیر به مشتریان خود عرضه می نماید که صددرصد گیاهی هستند. نان این همبرگرها از برنج درست شده و کاملا گیاهی است؛ بعلاوه با دیگر مورادی نظیر گوجه فرنگی، کاهو و پیاز تکمیل می گردد. از پرطرفدارترین همبرگرهایی که در این رستوران سرو می گردد می توان به برگر انتاریو، برگر برتر و میشیگان اشاره نمود. در سفر به توکیو حتما در این رستوران یک همبرگر نوش جان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
Kinshicho
یکی دیگر از کافه رستوران های گیاهی در توکیو Kinshicho است. این کافه بزرگ فقط غذا و دسرهای گیاهی سرو می نماید که همگی با موادی که از مزارع ارگانیک و عاری از هرگونه سموم و آفت کش های محلی تهیه شده اند. این ساختمان از دور شباهت زیادی به انبار دارد، ولی زمانی که وارد آن می شوید کافه -رستورانی بزرگ با صندلی های زیاد را مشاهده می کنید که افراد زیادی در آن رفت وآمد می نمایند. ما در این رستوران به شما بشقاب کاری هندی را پیشنهاد می کنیم، زیرا هم به صرفه است و هم طعم ومزه مجذوب نماینده و متفاوتی دارد.
Harajuku
یکی دیگر از رستوران های وگن در توکیو Harajuku نام دارد. این رستوران فقط غذاهای گیاهی سرو می نماید و غذای اصلی و پرطرفدار آن کاراژه ساختگی است. این غذا به جای مرغ با گوشت سویا درست می گردد که در پنج طعم مختلف از جمله تربچه رنده شده، سرکه سیاه چینی، تند به سبک سیچوان، شیرین و ترش وجود دارد. گیوزا نیز یکی دیگر از غذاهای محبوب این رستوران است که با انواع سبزیجات چرخ شده و گوشت سویا تهیه می گردد. اگر به توکیو سفر کردید، حتما سری به این رستوران که یکی از برترین رستوران های گیاهی در توکیو است بزنید و طعم غذاهای آن را امتحان کنید.
Daita
یکی از نانوایی های مجذوب نماینده و متفاوت توکیو Daita نام دارد. از نان باگت و کروسان گرفته تا فوکاچیا، همگی در این نانوایی صددرصد گیاهی هستند و در پخت آن ها از تخم مرغ، شیر، کره و عسل استفاده نمی گردد. این نانوایی معمولا در طول روز سه بار پخت دارد و مشتریان زیادی از آن خرید می نمایند. ما به شما رول آمازاک را پیشنهاد می کنیم که خمیر آن از لوبیا تهیه شده و طعم شیرینی دارد.
Ikejiri-Ohashi
یکی دیگر از کافه رستوران های گیاهی در توکیو Ikejiri-Ohashi است. این کافه رستوران دارای معماری به سبک اسکاندیناویایی بوده و در Nakameguro قرار گرفته است. غذاهای این رستوران همگی گیاهی و سبک بوده و با تازه ترین مواد اولیه تهیه می گردد. بعلاوه در ورودی این مکان نانوایی وجود دارد که انواع شیرینی های تازه، فوکاچیا و کلوچه ها را می توانید بخرید. در سفر به توکیو همراه با عزیزانتان به این رستوران که یکی از مجذوب نماینده ترین رستوران های وگن در توکیو است بروید و از خوردن غذاهای سالم و مقوی لذت ببرید.
Tsukiji
یکی دیگر از خاص ترین کافه رستوران های گیاهی در توکیو Tsukiji نام دارد. از آنجایی که در ساخت این کافه دنج و آرام از کافی شاپ های قدیمی ژاپن الهام گرفته شده است، غذاها و میان وعده های کلاسیک را در طول روز سرو می نماید. یک عصر می توانید همراه با دوستان خود به این کافه بروید و از خوردن یک دسر یا نوشیدنی لذت ببرید. اگر در عصر برای خوردن غذا به این مکان بروید، مجموعه ای از غذاهای گیاهی به سبک ایزاکایا مانند توفو سرخ شده، پاستا و سالاد را در منو مشاهده می کنید. هنگام خوردن ناهار همبرگر پتی سویا را از دست ندهید، طعم آن فراموش نشدنی است.
Shinjuku-Sanchome
یکی دیگر از رستوران های گیاهخواری در توکیو Shinjuku-Sanchome است. این رستوران بهشتی برای گیاه خواران است، زیرا تنوع غذاهای گیاهی بسیار بالایی را در منوی آن مشاهده می کنید. این مکان در دو طبقه محیطی دنج و آرام را به مشتریان خود عرضه می نماید. پنکیک های این مجموعه بسیار معروف بوده و از کره و تخم مرغ در پخت آن استفاده نشده است. تمامی غذاهای این رستوران با تازه ترین مواد در برترین شکل تهیه می گردد و طعم ومزه آن بی نظیر است. در سفر به توکیو، خوردن حداقل یک وعده غذایی در این رستوران که یکی از برترین کافه رستوران های گیاهی توکیو است را نباید فراموش کنید.
رزرو هتل 5ستاره با خبرنگاران خوبه
Omotesando
یکی دیگر از رستوران های وجترین در توکیو Omotesando نام دارد. غذاخوری این مکان با میزهای چوبی کم ارتفاع و کمدهای کیمیاگر که آشپزخانه اوپن و کافه را به یکدیگر متصل نموده اند، آرامش ملایمی را به وجود می آورد. از دیگر مجذوب نمایندهیت های این مکان می توان به دسته های برنج اشاره نمود که از سقف آویزان است و حتی به نظر می رسد که کارکنان این رستوران لباسی از الیاف طبیعی بر تن دارند. تمامی برنج هایی که در این مجموعه سرو می گردد قهوه ای است و دو غذای اصلی و پرطرفدار Omotesando عبارت اند از ست سبزیجات بخارپز شده با سبد بامبو که طعم بسیار خاص و دل پذیری دارند. اگر به این کشور سفر کردید غذاهای متفاوت این رستوران که یکی از رستوران های گیاهی در توکیو است را از دست ندهید.
Marunouchi
یکی دیگر از رستوران های وگن در توکیو Marunouchi است. نودل هایی که در این رستوران سرو می گردد به قدری خوش مزه و پرطرفدار است که مردم توکیو این رستوران را با نام نودل فروشی می شناسند. سبک پخت و سرو این رستوران چینی است و یکی دیگر از غذاهای محبوب آن آبگوشت است. در آب گوشت های این مجموعه از کنجد و روغن بادام زمینی استفاده می گردد و طعم خاصی دارد. در سفر به توکیو سری به این رستوران بزنید و از خوردن غذاهای متفاوت با طعم های نو لذت ببرید.
Shibuya
یکی دیگر از رستوران های گیاهخواری در توکیو Shibuya نام دارد. نودل های این مجموعه فاقد گوشت بوده و بسیار خوش مزه است. بعلاوه آبگوشتی به نام رامن در این رستوران سرو می گردد که در تهیه آن از کنجد و فلفل سانشو استفاده می گردد و به قدری تند است که دهان شما زمان خوردن آن بی حس می گردد. رامن خامه ای شکل بوده در فنجان هایی بزرگ و نیمه شفاف سرو می گردد و شما می توانید تا آخرین قطره آبگوشت خود را نوش جان کنید. گفتنی است که تمامی غذاهای این رستوران گیاهی نیست ولی غذاهای گیاهی متنوعی در منوی آن وجود دارد.
Harajuku
یکی دیگر از رستوران های وگن در توکیو Harajuku است. این رستوران فقط غذاهایی را به مشتریان خود عرضه می نماید که در ترکیبات آن از قارچ استفاده شده باشد. قارچ های مورد استفاده در اینجا هر روز از Katori در استان چیبا ارسال می گردد و تازه است. منوی این رستوران بسیار متنوع است و برای صبحانه، ناهار و شام غذا دارند. قارچ گیگا یکی از غذاهای مشهور این مکان است که قارچ های دودی شده همراه با گردو، کشمش، چغندر و ماست سویا سرو می گردد. به شما پیشنهاد می کنیم به این رستوران که یکی از خاص ترین رستوران های گیاهخواری در توکیو بروید و قارچ گیگا را امتحان کنید؛ بی نظیر است.
Takanawa
یکی دیگر از رستوران های گیاهی در توکیو Takanawa نام دارد. این رستوران ایتالیایی در طبقه اول برج شاهزاده ساکورا قرار گرفته است و انواع غذاهای گیاهی و غیرگیاهی را به مشتریان خود عرضه می نماید. در طول روز 5 وعده غذایی در این رستوران پخته می گردد که طعم ومزه آن بی نظیر است. پاستا پنه و لازانیا سبزیجات دو غذای معروف این مجموعه است که افراد زیادی تنها برای خوردن این غذاها در رستوران Takanawa به توکیو سفر می نمایند.
Bakurocho
یکی دیگر از کافه رستوران های گیاهی توکیو Bakurocho نام دارد. در این کافه انواع شیرینی ها و کلوچه ها با تازه ترین مواد پخته می شوند که کاملا گیاهی است. از جمله نان های معروف این کافه می توان به کوکی های کلاسیک آمریکایی، کوکی های نارگیلی ماچا، کلوچه های فلفل سیر و نان ذرت اشاره نمود. اگر به توکیو سفر کردید، عصری همراه با دوستانتان به این کافه بروید و از خوردن یک استکان چای همراه با شیرینی های سالم و مجذوب نماینده این مجموعه لذت ببرید.
Kiyosumi
Kiyosumi یک شیرینی فروشی مجذوب نماینده در کشور توکیو است که در پخت شیرینی های خود از موادی مانند تخم مرغ، شکر، لبنیات و آرد سفید استفاده نمی نماید. تارت های این مجموعه بسیار مجذوب نماینده و خوش مزه هستند و روی آن ها میوه های خام و آجیل قرار گرفته است. بعلاوه انواع نوشیدنی مانند چای، قهوه، شیربادام، شیرسویا و شیر جو دوسر در این فروشگاه وجود دارد. با خوردن یک تارت همراه با قهوه در این مکان، لذت سفر به توکیو را چندبرابر کنید.
کلام آخر خبرنگاران در خصوص رستوران های گیاهی در توکیو
در این مقاله کوشیدیم شما را با تعدادی از معروف ترین رستوران های گیاهی در توکیو آشنا کنیم. بعلاوه تعدادی از غذاهای معروف در این رستوران ها را به شما معرفی کردیم تا اگر جزو افراد گیاه خوار هستید، در سفر به این کشور مسئله ای نداشته باشید. سرآشپزهای حرفه ای در این رستوران ها مشغول پخت غذا هستند که غذاهای آن ها طعم ومزه بی نظیری دارد. آیا تجربه خوردن غذاهای گیاهی در کشور توکیو را داشته اید؟ به نظر شما کدام رستوران برای خوردن غذاهای گیاهی مناسب تر است؟
رزرو تور مقرون به صرفه فقط با خبرنگاران خوبه
منبع: 3click.com