طرز تهیه خورش مرغ هندی (لعل مسالا والا مورغ)
به گزارش ایپتن، بخاطر نفوذ پرتقالی ها در هندوستان، در آشپزی هندی ها انواع فلفل قرمز تند یا شیرین، مورد استفاده قرار می گیرد و بخاطر همین فلفل ها، رنگ اغلب غذاهای این منطقه به رنگ قرمز تند در می آید. خورش مرغ هندی که در ادامه به شما معرفی می کنیم، در هندوستان به لعل مسالا والا مورغ (مرغ قرمز با ادویه تند) معروف است. اگر هوادار غذاهای تند هستید، این غذای هندی را آماده کنید و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ هندی
- سینه ران مرغ خرد شده یک کیلو
- پیاز ساطوری دو عدد
- سیر چهار حبه
- فلفل دلمه قرمز چهار عدد
- فلفل قرمز تازه دو عدد
- رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
- زنجبیل ساییده یک قاشق مرباخوری
- تخم گشنیز ساییده یک قاشق مرباخوری
- زیره یک قاشق مرباخوری
- زردچوبه دو قاشق چای خوری
- لیمو تازه یک عدد
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه خورش مرغ هندی
مرحله اول
فلفل دلمه قرمز را با سیر، رب گوجه و همه ادویه ها بکوبید با در مخلوط کن بگردانید تا به شکل خمیر نرمی در بیاید.
مرحله دوم
5 قاشق روغن را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و مرغ ها را در آن سرخ کنید. بعد از طلایی شدن یک طرف مرغ، سمت دیگر آن را خوب سرخ کنید.
مرحله سوم
بعد از برداشتن مرغ ها، پیاز را در همان روغن سرخ کنید تا طلایی گردد. سپس خمیر فلفل و ادویه را 5-6 دقیقه در قابلمه بگردانید تا آب آن جمع شده اما خشک نگردد. سپس 2 پیمانه آب را به آن اضافه نموده و آب لیمو را هم در سس بریزید.
مرحله چهارم
مرغ ها را داخل سس قرار دهید، نمک و فلفل را اضافه کنید و در تابه را ببندید. این مرغ برای نیم ساعت تا 40 دقیقه به پخت در سس احتیاج دارد.
مرغ قرمز هندی را می توانید با برنج سفید یا به شکل خوراک سرو کنید.
منبع: کتاب کاله