طرز تهیه تیرامیسو؛ دسری که نمی گردد از آن گذشت
به گزارش ایپتن، اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو:
- تخم مرغ: 4 عدد
- شکر: نصف فنجان
- قهوه: سه چهارم فنجان
- پودر کاکائو: به میزان کم
- پنیر ماسکارپونه: 4 پیمانه
- شکلات تیره رنده شده: 2 فنجان
- بیسکوییت لیدی فینگر: 1 بسته بزرگ
طرز تهیه و دستور پخت تیرامیسو:
1. 180 میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد گردد.
2. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.
3. در کاسه ای بزرگ دیگر، 4 زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی به دست بیاید، بزنید.
4. به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.
5. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.
6. یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آنها را با قهوه خیس کنید.
7. روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.
8. سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.
9. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.
منبع: ایرنا زندگی