طرز تهیه تیرامیسو؛ دسری که نمی گردد از آن گذشت

به گزارش ایپتن، اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.

طرز تهیه تیرامیسو؛ دسری که نمی گردد از آن گذشت

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو:

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شکر: نصف فنجان
  • قهوه: سه چهارم فنجان
  • پودر کاکائو: به میزان کم
  • پنیر ماسکارپونه: 4 پیمانه
  • شکلات تیره رنده شده: 2 فنجان
  • بیسکوییت لیدی فینگر: 1 بسته بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت تیرامیسو:

1. 180 میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد گردد.

2. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.

3. در کاسه ای بزرگ دیگر، 4 زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی به دست بیاید، بزنید.

4. به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.

5. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.

6. یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آنها را با قهوه خیس کنید.

7. روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.

8. سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.

9. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 16 مهر 1400 بروزرسانی: 16 مهر 1400 گردآورنده: ipten.ir شناسه مطلب: 1807

به "طرز تهیه تیرامیسو؛ دسری که نمی گردد از آن گذشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تیرامیسو؛ دسری که نمی گردد از آن گذشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید