پای زنان قبل از مردان به مریخ باز می گردد

به گزارش ایپتن، مدیر ناسا اعلام نموده که نخستین فردی که به مریخ خواهد رفت، احتمالا یک زن است.

پای زنان قبل از مردان به مریخ باز می گردد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از یاهونیوز، بردن اشتاین که سال گذشته از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا به سمت ریاست ناسا منصوب شد، پیش از این از اعزام یک فضانورد آمریکایی به کره ماه در سال های آینده خبر داده بود. آمریکا از سال 1972 بدین سو دیگر فضاپیمایی به کره ماه نفرستاده است.

نکته جالب این است که فضانورد اعزامی آمریکا به کره ماه هم یک زن خواهد بود. اگر برنامه ریزی های ناسا در این زمینه به درستی به پیش رود، امریکا اولین کشوری خواهد بود که یک فضانورد زن را به ماه اعزام نموده است.

از سوی دیگر قرار است اولین زن فضانورد تا قبل از انتها ماه جاری میلادی دست به راهپیمایی فضایی بزند. به احتمال زیاد این رویداد در تاریخ 29 مارس انجام می گردد و آن مک کلین، کریستینا کخ و جکی کگی این کار را به اتفاق انجام می دهند. این راهپیمایی فضایی حدود هفت ساعت به طول می انجامد.

اولین بار در سال 1978 شش فضانورد زن به ناسا پیوستند و در حال حاضر 34 درصد از فضانوردان فعال ناسا را زنان تشکیل می دهند.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 5 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ipten.ir شناسه مطلب: 188

به "پای زنان قبل از مردان به مریخ باز می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پای زنان قبل از مردان به مریخ باز می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید