طرز تهیه یک شام فوری و خوشمزه؛ تست مرغ و قارچ

به گزارش ایپتن، خبرنگارانـ امروز غذا های مدرن که از ترکیب انواع نان و خمیر با پنیر پیتزا، مرغ و سبزیجات تهیه می شوند و داخل فر می پزند، بسیار محبوب و پر هوادار هستند و در سفره غذای خانواده جایگاه ویژه ای دارند. این غذا ها معمولا بسیار زود طبخ می شوند و در میان بچه ها نیز محبوب هستند. تست مرغ و قارچ یکی از این نوع غذا های مدرن است که از ترکیب مرغ با قارچ، پیاز، پنیر پیتزا و نان تست تهیه می گردد و بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است. این غذا که دستور تهیه بسیار آسانی دارد، برای وعده ناهار یا شام اعضای خانواده یک غذای مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه تست مرغ و قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این غذای خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

طرز تهیه یک شام فوری و خوشمزه؛ تست مرغ و قارچ

مواد لازم برای تهیه تست مرغ و قارچ

سینه مرغ: نصف یک عدد

قارچ: 200 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

کره: 50 گرم

آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

شیر: 1 لیوان

پنیر پارمسان: نصف فنجان

پنیر پیتزا: 1 فنجان

نان تست: نصف یک بسته

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

1ـ نکات مربوط به قارچ

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ بعلاوه در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ بعلاوه بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آن ها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه تست مرغ و قارچ بهتر است از قارچ های ریز و دکمه ای بهره ببرید و قارچ را به صورت درسته داخل مواد بریزید.

2ـ نکات مربوط به پنیر پیتزا

پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر های دیگر ارائه می گردد. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می گردد که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. بعلاوه یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد. برای خوشمزه تر شدن پیتزا و هر نوع غذا همواره سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم بهره ببرید.

3ـ نکات مربوط به مرغ

یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر تعیین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد.

طرز تهیه تست مرغ و قارچ

1ـ برای آغاز ابتدا پیاز را پوست و سپس خرد کنید. پیاز را همراه با کمی روغن تفت بدهید تا نرم و سبک گردد؛ سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید. کمی زردچوبه بریزید؛ سپس سینه مرغ پخته و خرد شده را به آن اضافه کنید.

2ـ قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید تا آبش کشیده گردد؛ سپس قارچ تفت داده را به ترکیب مرغ و پیاز داغ اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را همراه با پنیر پارمسان روی مواد بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.

3ـ کره را داخل یک ماهی تابه کوچک بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا کره آب گردد؛ سپس آرد سفید را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. حالا شیر را اضافه کنید و کمی فلفل و آویشن و پنیر پارمسان اضافه کنید و هم بزنید تا سس به غلظت برسد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. سس آماده را روی ترکیب مرغ و قارچ بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

4ـ کف ظرف پیرکس یا قالب مورد نظرتان را یک لایه نان تست بچینید؛ سپس از مواد مرغ دو تا سه قاشق غذاخوری روی نان تست ها بریزید و مواد را پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. دوباره نان تست بچینید و این کار را به صورت لایه به لایه ادامه بدهید تا ظرف پر گردد. لایه رویی بهتر است نان تست باشد و روی نان را با پنیر پیتزا بپوشانید و کمی آویشن بپاشید. ظرف را داخل فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد. 5 دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی غذا برشته گردد. حالا تست مرغ و قارچ خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو
انتشار: 15 بهمن 1401 بروزرسانی: 15 بهمن 1401 گردآورنده: ipten.ir شناسه مطلب: 2195

به "طرز تهیه یک شام فوری و خوشمزه؛ تست مرغ و قارچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک شام فوری و خوشمزه؛ تست مرغ و قارچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید