طرز تهیه مربای پوست پسته

به گزارش ایپتن، تا همین چند سال پیش نمی دانستیم می گردد از برخی دور ریختنی های معمول خانه ها هم خوراکی مجذوب کنندهی ساخت که میز خانه ها را آراسته کند. پوست پسته از آن مرباهایی است که تا نخوری نمی فهمی چه طعم و عطری دارد. این فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان می دهد برای درست کردن یک مربای راحت و خوشمزه. این مربا به همراه نان و کره یک صبحانه مجذوب کننده است. بهتر است زودتر دست به کار شوید و مربای تازه و مجذوب کنندهی بسازید. اگر تا به حال چنین تجربه ای نداشته اید دست به کار شوید که یک دستور آسان و خوشمزه در انتظار شماست.

طرز تهیه مربای پوست پسته

مواد لازم:

پوست پسته تازه نیم کیلو
شکر نیم کیلو
آبلیمو سه قاشق غذاخوری
خلال پسته نصف فنجان
هل یا وانیل یک قاشق چایخوری
آب سه چهار لیوان

طرز تهیه:

  • پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید.
  • پوست پسته ها را چهار بار پنج دقیقه ای می جوشانید و در آب سرد می گذارید.
  • پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.
  • در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می کنید و باقاشق چوبی به هم می زنید.
  • پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک گردد. مربای خنک شده را در شیشه بریزید.

به همین سادگی مربای شما آماده است.

فوت و فن ها:

  • گرفتن تلخی پوست مهم ترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلخ تر بود دقایق و بارهای بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید.
  • زعفران عطر و بوی خوبی به مربا می دهد. میتوانید چند قاشق زعفران دم نموده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.
  • گلاب هم عطر خوبی به این مربا می دهد. می توانید 3 قاشق غذاخوری در مراحله آخر با آبلیمو و خلال پسته به این اندازه اضافه کنید.

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه مربای انجیر و انجیر خشک؛ ویتامین ذخیره کنید!

طرز تهیه مربای انجیر سیاه؛ تجربه شیرین و لذیذ

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: ipten.ir شناسه مطلب: 1766

به "طرز تهیه مربای پوست پسته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای پوست پسته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید