طرز تهیه پاستای ریحان

به گزارش ایپتن، پاستاها آنقدر متنوع اند که هیچ وقت تکراری نمی شوند. یکی از جذاب ترین پاستاها پاستای ریحان است که عطر و طعم بی نظیری دارد.

طرز تهیه پاستای ریحان

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبر گزاری جمهوری اسلامی

مواد لازم:

کره: یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط (خرد شده): یک عدد

سیر (رنده شده): دو تا سه حبه

ریحان تازه (خرد شده): یک فنجان

سبزیجات خشک به انتخاب خودتان (ریحان، رزماری، آویشن، مریم گلی): یک قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: یک فنجان

آب لیمو: یک یا دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پاستا (پخته شده): 500 گرم

طرز تهیه:

کره را در ماهیتابه ای بیندازید تا آب شود، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

2. سیر رنده شده، ریحان و سبزیجات خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 30 ثانیه دیگر صبر کنید.

3. خامه صبحانه را اضافه کنید و بگذارید 6 تا 7 دقیقه بجوشد تا خوب نرم شود.

4. ترکیبات سس پاستا را درون مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد.

5. سس را درون ماهیتابه برگردانید و به آن آب لیمو و نمک و فلفل سیاه بیفزایید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. اکنون سس پاستا آماده است.

6. در یک قابلمه بزرگ، مقداری آب بریزید. وقتی جوش آمد پاستا را به آن بیفزایید؛ وقتی پاستایتان نرم شد، محتویات قابلمه را درون آبکش بریزید.

7. پاستا را دم نکنید، بلکه آن را با سس مخلوط کنید. حالا می توانید آن را میل کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 3 دی 1399 بروزرسانی: 3 دی 1399 گردآورنده: ipten.ir شناسه مطلب: 1327

به "طرز تهیه پاستای ریحان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستای ریحان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید