طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و مغزدار

به گزارش ایپتن، شیرینی میشکا که به آن میکادو هم می گویند نوعی شیرینی لایه ای است که با نان مخصوص میشکا یا نان بستنی درست می گردد. در این مطلب با طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و مغزدار آشنا شوید.

طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و مغزدار

خبرنگاران | سرویس آشپزی - شیرینی میشکا که به آن شیرینی میکادو هم می گویند، نوعی شیرینی شبیه ویفر و بسیار خوشمزه و پر هوادار است. تهیه این شیرینی به فر نیاز ندارد و همه افراد می توانند به راحتی و بدون دردسر این شیرینی را درست نمایند. این شیرینی در مجالس و مهمانی ها نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و شیرینی میشکا مغزدار را بخوانید.

1. طرز تهیه شیرینی میشکا ساده

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر)
آرد سفید150 گرم
آرد نخودچی100 گرم
کره100 گرم
روغن مایع130 گرم
پودر هل (میتونید پودر دارچینم بریزید)1 قاشق چای خوری
شکلات تخته ای70 گرم
نان میشکا یا میکادو 5 عدد
پودر قند150 گرم
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
پودر پسته یا پودر دارچین برای تزئینبه مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی شیرینی 3 ساعت

دستور تهیه

  • آرد سفید را دو الی سه مرتبه خوب الک کنید، سپس آن را در یک تابه بریزید و به مدت 10 دقیقه آن را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
  • سپس آرد نخودچی را الک کنید و به آرد سفید اضافه کنید و دوباره به مدت 10 دقیقه هم بزنید. (توجه کنید که آرد را مدام باید هم بزنید، در غیر این صورت می سوزد و تیره می گردد.)
  • پس از تفت آرد، پودر کاکائو الک شده و پودر هل (یا پودر دارچین) را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
  • سپس آهسته آهسته روغن مایع و بعد کره را اضافه کنید و به طور پی در پی آن را هم بزنید تا نسوزد.
  • پس از روغن و کره، پودر قند الک شده را اضافه کنید و بعد از اینکه دو دقیقه آن را هم زدید شعله را خاموش کنید تا مواد کمی (فقط کمی) سرد شوند.
  • یک ورق نان میشکا را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس یک لایه مواد روی همه جای نان بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و پخش کنید.
  • سپس یک لایه نان قرار دهید و دوباره روی آن را با مواد پر کنید و دوباره یک ورق نان روی آن بگذارید.
  • این کار را تکرار کنید تا نان و مواد تمام شوند.
  • پس از تمام شدن مواد بهتر است که روی آن یک پلاستیک فریزر تمیز پهن کنید و یک جسم سنگین روی آن بگذارید و شیرینی را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
  • پس از اینکه آن را از یخچال بیرون آوردید شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید و روی آن بریزید.
  • دوباره برای مدت کمی آن را در یخچال بگذارید.
  • پس از نیم ساعت شیرینی را از یخچال بیرون آورید و آن را با یک چاقو تیز به اندازه های دلخواه برش بزنید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنید.

شیرینی میشکا شما آماده سرو است… نوش جان…

2. طرز تهیه شیرینی میشکا مغز دار

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر)
روغن مایع 1 پیمانه
شکلات تخته ای 100 گرم
اسانس موز یا آناناس1 قطره
آرد سفید 1 پیمانه
کره 30 گرم
پودر قند 1 پیمانه
پودر گردونصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
نان بستنی 4 ورق
پودر کاکائو نصف قاشق چای خوری
پودر پسته برای تزیین شیرینی میشکابه میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی شیرینی 3 ساعت

دستور تهیه

  • آرد را الک کنید و آن را به مدت 5 دقیقه در یک قابلمه تفت دهید. مدام آن را هم بزنید و مراقب باشید که آرد تغییر رنگ ندهد و فقط به قدری تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
  • روغن را آرام آرام اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید.
  • پودر قند و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
  • پودر کاکائو را نیز الک کنید و به مواد اضافه کنید و بعد از آن کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • پس از اینکه مواد یکدست با هم مخلوط شدند، پودر گردو را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
  • در سرانجام یک یا دو قطره اسانس موز یا آناناس به آن اضافه کنید. (اضافه کردن اسانس دلخواه است)
  • یک ورق نان بستنی را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس یک لایه مواد روی همه جای نان بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و پخش کنید.
  • سپس یک لایه نان قرار دهید و دوباره روی آن را با مواد پر کنید و دوباره یک ورق نان روی آن بگذارید.
  • این کار را تکرار کنید تا نان و مواد تمام شوند و لایه آخر فقط نان باشد.
  • مانند روش قبل پس از تمام شدن مواد بهتر است که روی آن یک پلاستیک فریزر تمیز پهن کنید و یک جسم سنگین روی آن بگذارید و شیرینی را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
  • پس از اینکه آن را از یخچال بیرون آوردید شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید و روی آن بریزید و کمی آن را در یخچال بگذارید.
  • پس از نیم ساعت شیرینی را از یخچال بیرون آورید و آن را با اشکال دلخواه برش بزنید و روی آن را پودر انواع مغزها تزئین کنید.

شیرینی میشکا با مغز گردو آماده سرو است… نوش جان…

بیشتر بدانید: طرز تهیه حلوای رولتی در نان میکادو

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن شیرینی میشکا دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می توانید نظرات و سوالات خود را به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: setare.com
انتشار: 16 تیر 1400 بروزرسانی: 16 تیر 1400 گردآورنده: ipten.ir شناسه مطلب: 1683

به "طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و مغزدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی میشکا ساده و مغزدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید