از آویزان کردن پیاز تا بخت گشایی به وسیله خروس، رسوم شب سال نوی میلادی در کشور های مختلف جهان
به گزارش ایپتن، کشور های جهان در شب سال نوی میلادی از رسوم عجیبی پیروی می کنند که به تعدادی از آن ها اشاره شده است.
به گزارش ، شب سال نوی میلادی صرفا با پرتاب توپ و آتش بازی همراه نیست. در فرهنگ های مختلف، سنت های متفاوتی به استقبال سال نو می فرایند که در این گزارش به تعدادی از غیرمعمول ترین آن ها در کشور های مختلف اشاره شده است.
یونان
مردم یونان رسم عجیبی در شب سال نوی میلادی دارند. آن ها مقادیر زیادی پیاز را از مقابل در خانه آویزان می کنند. این حرکت نشانه زاد و ولد و رشد در سال آینده میلادی است. از دیگر سنت های یونانی ها شکستن انار مقابل در خانه است. هر چقدر دانه های بیشتری روی زمین بریزد، شانس بیشتری در خانه آن ها را میزند.
استونی
طبق سنتی که در استونی است اگر شب سال نو پیروز شوند 7 یا 9 یا 12 وعده غذایی میل کنند در سال جدید می توانند انتظار فراوانی و ثروت را داشته باشند.
بلژیک
شب سال نوی میلادی در بلژیک سنت سیلوستر نامیده می شود. از مهمترین سنت های این شب نوشتن نامه برای والدین و بزرگان خانواده است. بچه ها با استفاده از کاغذ های تزئین شده برای خانواده خود نامه می نویسند و این نامه ها در نیمه شب خوانده می شوند.
اسپانیا
گفته می شود اگر هرکسی بتواند 12 دانه انگور را همزمان با 12 زنگ نیمه شب سال نو میل کند، شانس به او روی می آورد.
آرژانتین
مردم آرژانتین سنت جالبی برای شب سال نوی میلادی دارند. آن ها پیش از نیمه شب لوبیا می خورند، چون اعتقاد دارند این کار باعث پیروزیت آن ها خواهد شد. آن ها همچنین با چمدانی در دست دور خانه می دوند تا از مسافرت بیشتر در سال جدید مطمئن باشند.
فنلاند
فنلاندی ها در شب سال نو یک نعل اسب را در تابه ذوب می کنند و سپس در آب سرد می ریزند، فلزی که جامد می شود و شکل می گیرد به گونه ای بیانگر موقعیت فرد در سال آینده است.
ایتالیا
اگر چه غیرمعمولی است، اما در جنوب ایتالیا، برخی افراد با یک عمل افراطی روبرو می شوند. آن ها وسایل قدیمی خود را از پنجره بیرون پرتاب می کنند. این نمادی است از رها شدن از ناخوشی ها و استقبال از آینده. در برخی از نقاط این کشور نیز مردم جلوی خانه های خود ظروف سفالی می گذارند.
فیلیپین
فیلیپینی ها رسوم عجیبی در سال نو دارند. آن ها پیش از آغاز سال نو سفره ای حاوی 12 نوع میوه و غذا می چینند که نشانه پول و رونق در سال جدید است. آن ها برای خوشبختی لباس پولکی براق می پوشند و همزمان با نیمه شب همراه با بچه ها خود می پرند تا قدشان بلند شود. ساعت 12 شب نیز در ها باز می شود تا خوشبختی، شانس و سلامتی وارد خانه شوند.
بلاروس
یک بازی محبوب سال نو در بلاروس وجود دارد. دختران مجرد دایره وار روی زمین می نشینند و مقداری ذرت مقابل خود می ریزند. سپس خروسی در مرکز حلقه قرار می گیرد. خروس از ذرت هر دختری که در ابتدا بخورد، در سال جدید ازدواج خواهد کرد.
رومانی
پایکوبی خرس، سنت جالب مردم رومانی در شب سال نوی میلادی است. آن ها لباس خرس می پوشند یا ماسک آن را به چهره می زنند و در خیابان ها راه می فرایند. این سنت نماد تولد و باروری است. از دیگر سنت های مردم رومانی پرتاب سکه در آب برای پیروزیت در سال جدید است.
اکوادور
مردم اکوادرو همزمان با سال جدید میلادی عروسک هایی از افرادی که باعث بدبختی آن ها شده اند می سازند. این عروسک ها بیشتر از سیاسیون هستند. سپس این عروسک ها را همزمان با سال نو آتش می زنند و خاکستر آن ها را با تخته پاک کن پاک می کنند تا بدشانسی و بدبختی از آن ها دور شوند.
ژاپن
در ژاپن معابد بودایی در آستانه شب سال نو، 107 مرتبه زنگ های خود را به صدا در می آورند. عدد 107 تعداد رنج ها و صفات بدی است که باید از انسان دور شوند.
سوئیس
سوئیسی ها در شب سال نو یک اسکوپ بستنی را روی زمین می اندازند. این حرکت نشانه فراوانی و رونق برای سال آینده میلادی است.
شیلی
مردم شیلی در آستانه سال نو به گورستان ها می فرایند و در کنار مزار عزیزانشان سال را نو می کنند. آن ها با این حرکت مرده ها را در شادی های خود سهیم می کنند.
بولیوی
مردم بولیوی در شب سال نو مقادیری کیک می پزند و در تعدادی از آن ها سکه می گذارند. سکه برای هر کسی درآید، سال پیروزیت آمیزی را پیش رو خواهد داشت. افرادی که به دنبال ثروت هستند، در شب سال نو لباس زرد می پوشند و آن هایی که به دنبال عشق هستند، لباس قرمز به تن می کنند.
کانادا
در کانادا رسم شنای خرس قطبی اجرا می شود. کانادایی ها معتقدند این رسم خوش شانسی و ثروت می آورد.
مکزیک
در مکزیک همزمان با سال نو یک سطل آب از پنجره بیرون ریخته می شود. پوشیدن لباس رنگی و نگهداری 12 سکه در خانه نیز نشانه شادی و رونق است.
ایرلند
چسباندن نان به دیوار خانه با هدف رهایی از شر بدشانسی از رسوم محبوب مردم ایرلند در شب سال نوی میلادی است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان