مدرک دانشگاهی به تنهایی برای ورود به بازار کار کافی نیست

به گزارش ایپتن، به گزارش خبرنگاران، حسن طغرانگار صبح شنبه در آئین اختتامیه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در جمع خبرنگاران، اضافه نمود: آموزش های مهارتی برای حوزه اشتغال و کارآفرینی است و باید به بحث آموزش های مهارتی توجه گردد.

مدرک دانشگاهی به تنهایی برای ورود به بازار کار کافی نیست

وی اظهار کرد: حمایت از کسب وکارهای بومی و محلی از اهداف مهم برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی بود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان بابیان اینکه این دانشگاه به مهارت فارغ التحصیلان تأکید دارد، گفت: متأسفانه در این زمینه از آرمان مطلوب فاصله داریم و باید در دانشگاه ها به مهارت آموزی بیشتر توجه گردد.

طغرانگار تأکید کرد: آموزش مهارتی دانشجویان مورد تأکید دانشگاه است چراکه تعدادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی مهارت لازم را ندارند و در بازار کار دچار مشکل می شوند.

وی با بیان اینکه آموزش های مهارت محور نقش اساسی در توسعه پایدار کشور دارد، ابراز کرد: امروزه تنها داشتن مدرک دانشگاهی برای ورود به بازار کار کافی نیست و در کنار آن داشتن مهارت ضروری است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان با بیان اینکه زیرساخت خوبی در استان زنجان برای آموزش های مهارتی وجود دارد، گفت: مهارت آموزی و بالا بردن کیفیت های آموزشی متناسب با نیازهای استان مورد توجه است.

طغرانگار توضیح داد: 18 مرکز علمی کاربردی در زنجان وجود دارد که 10 مرکز مشمول مصوبه دولتی بوده و پذیرش دانشجو نخواهد کرد و 8 مرکز فعال این دانشگاه پذیرش دارد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 4 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ipten.ir شناسه مطلب: 153

به "مدرک دانشگاهی به تنهایی برای ورود به بازار کار کافی نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مدرک دانشگاهی به تنهایی برای ورود به بازار کار کافی نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید